Hva er en bromance?(med bilder) (2023)

Mangfoldig

Fakta sjekket

What is a Bromance? (with pictures) (1)

Mary McMahon

Mary McMahon Siste modifiserte dato: 29. juni 2023

En bromance er et veldig nært vennskap mellom to heterofile menn, klassisk to enkelt heterofile menn.Menn i en bromance sies noen ganger å være "bromoseksuelle", og de kan bli beskyldt for å ha "mann knuser", selv om forholdet deres ikke er seksuell i naturen.Nære vennskap mellom menn har vært et faktum i århundrer, men bromansen ser ut til å være spesielt vanlig i dag, takket være det store antallet mennesker som kan forbli single i en lengre periode, i stedet for å gifte seg eller bli involvert i forhold.

Menn i en bromance har typisk kjent hverandre i veldig lang tid, og de deler enorm kjærlighet, respekt og hengivenhet for hverandre.Det er vanlig at en bromance uttrykker seg i form av fysisk kjærlighet som lekbryting, klemmer og andre aktiviteter, men forholdet går også mye dypere enn fysiske overflateuttrykk.Ofte blir mennene i nærheten med hverandres familier, tilbringer tid med dem og vurderer seg selv til å være nesten som familiemedlemmer.Det er heller ikke uvanlig å se menn i en bromance som bor sammen, og utnytter deres nære vennskap for å spare penger på husleien.

Nære vennskap mellom menn kan omtales som en "bromance."

Alle slags aktiviteter kan finne sted under paraplyen til en bromance, selv om det vanligvis er et tungt fokus på å ekskludere kvinner.Menn i en bromance kan drikke sammen, gå til sportsbegivenheter, delta i idrett og dele andre livserfaringer med hverandre, noen ganger i selskap med andre menn og noen ganger som et par.Mange bromanser starter på college, en periode med økt sosialisering, og de holder godt inn i sent liv, selv etter at mennene har funnet langsiktige heterofile partnere.

Nære venner har ofte et livslangt bånd og deler dyp kjærlighet for hverandre.

Mange kulturer har tradisjon forhomososialitet, eller vennskap mellom mennesker av samme kjønn.Klassisk fyller homososiale forhold det sosiale gapet som ikke er igjen ved å delta i seksuelle forhold, og som et resultat har de en tendens til å peter ut på ekteskapstidspunktet.Imidlertid tåler de sterke båndene som er dannet i homososiale forhold, med partnerne i et homososialt forhold som tilbringer tid med hverandres nye familier, og hjelper hverandre når det er nødvendig, og noen ganger inngår forretningspartnerskap med hverandre.

Menn i en bromance kan delta i kjærlig bryting.

Begrepet en bromance blir hånet i noen samfunn, spesielt de der slike forhold blir sett på som uhåndterlige.I regioner der stigmaet mot homofili er sterkt, kan menn i en bromance finne seg selv motivene hån og hån, og de kan få beskjed om å bevise sin manndom hvis de vil holde seg i sine sosiale kretser.I andre områder av verden blir bromances allment akseptert og noen ganger aktivt dyrket, ettersom en lojal følgesvenn kan være en verdifull ting å ha.

What is a Bromance? (with pictures) (6)
Mary McMahon

Helt siden hun begynte å bidra til nettstedet for flere år siden, har Mary omfavnet den ekspansere utfordringen med å være Wisegeek -forsker og forfatter.Mary har en liberal kunstgrad fra Goddard College og gir sin fritidsopplæring, matlaging og utforsker det store utendørs.

What is a Bromance? (with pictures) (7)
Mary McMahon

Helt siden hun begynte å bidra til nettstedet for flere år siden, har Mary omfavnet den ekspansere utfordringen med å være Wisegeek -forsker og forfatter.Mary har en liberal kunstgrad fra Goddard College og gir sin fritidsopplæring, matlaging og utforsker det store utendørs.

Du kommer kanskje også til å like

Anbefalt

Som omtalt på:
Som omtalt på:

What is a Bromance? (with pictures) (8) What is a Bromance? (with pictures) (9) What is a Bromance? (with pictures) (10) What is a Bromance? (with pictures) (11) What is a Bromance? (with pictures) (12) What is a Bromance? (with pictures) (13) What is a Bromance? (with pictures) (14) What is a Bromance? (with pictures) (15)

What is a Bromance? (with pictures) (16)

relaterte artikler

Diskusjon Kommentarer

Anon1003380

Mange "bromances" kan jeg gjøre seksuelle.De fleste gutta er "bi".

Annon 45766

Jeg har lest alle de tidligere kommentarene, og det er virkelig tilfredsstillende å vite at mange mennesker har bromansene sine og koser seg på den beste måten.Jeg er tenåring og jeg har hatt to bromanser så langt.Den første varte i fire år, og det var fantastisk.Vi var bare barn, men vi følte oss virkelig tiltrukket av hverandre.Den andre, en tid senere enn den første, varte i tre år, og det endte den verste måten som mulig.Han begynte å få andre "venner" som helt klart var en veldig dårlig innflytelse på ham, og han begynte å gjøre noen dumme feil.Vi ble deretter fiender og begynte å hate hverandre, og glemte alle de gode øyeblikkene vi hadde vært gjennom, alle hemmelighetene vi delte, alle klemmene vi ga.Det hele endte da vi flyttet til college, og når vi ser hverandre later som om ingenting skjedde.

Jeg skal på universitetet nå, og jeg har ingen bromance eller noen kjæreste.Kanskje jeg bare er for ung til å starte disse forholdene på en seriøs og stabil måte.Jeg har veldig få venner fordi jeg ikke er en veldig omgjengelig person og jeg virkelig vil ha gode karakterer, så jeg bruker all tiden min på å studere i stedet for å gå ut noen ganger.Jeg håper at jeg i fremtiden kan få flere venner, leve en fin bromance og ha min egen lykkelige familie.

Vi sovnet

Hver gang jeg snubler over dette emnet, forundrer det meg at folk fremdeles snakker om det som en slags ny ting.Jeg er gift med barn og har en bestevenn som er skilt.

Vi er som brødre og 100 prosent der for hverandre, uansett hva.Det har gjort meg til en bedre mann og far fordi jeg har noen å lufte meg til andre enn min kone og lar meg gjøre aktiviteter hun ikke liker.Nyere forskning om fedre som modellerer mannlig vennskap til sønnene sine gjør til og med disse forholdene viktigere, selv med et stumt navn som "bromance".

Jeg er 4109

Beklager, jeg er alt for vennskap, men mannen min og hans enslige fyrvenner tikker meg av.De har ingen respekt for det faktum at han er gift.De forventer at han skal være i en bar hver helg med at de jenter jenter.Han er en gift mann nå.

Mannen min tar meg ingen steder.Det føles som om vi bare lever sammen, men forholdet hans er med disse gutta.Han må henge med dem hver uke, fra torsdag til søndag.Og når jeg endelig får litt tid med ham, ringer de ham til å spise frokost, eller gå ut for å spise, eller de vil at han skal ut et sted.Og når han går er det alltid hele dagen, og hvis det er om natten er han ikke tilbake før morgenen.Jeg er lei av dem.Jeg tenker ærlig på å skille ham over dette.Jeg giftet meg ikke for å være alene.

Annon 049

@anon39566: Det har alltid vært bros før HOs (unnskyld terminologien).Du kan ikke fortelle meg at du ikke har noen du anser for å være søsteren din.I tillegg til det er kvinner som kom med hele bestevennene for alltid siden å sy sirkler.Det er bare visse ting du bare kan snakke om med medlemmer av samme kjønn.

Se på det som mer av hans ikke-biologiske bror og mindre som en kjæreste.Det er akkurat som "Clerks."

Gi

Så jeg fant denne artikkelen fordi en Facebook -kompis av meg postet "Så jeg tror jeg er i en bromance" og jeg sa "Huh?"Etter å ha lest denne artikkelen og noen få andre er jeg overbevist om at jeg også er i en bromance.

Jeg møtte min beste venn i oktober 2007, og vi flyttet inn sammen i august 2008. På jobb kalte alle våre kolleger oss en "perfekt 10" mest fordi jeg var feit og han var mager som en jernbane.Vennskapet vårt vokste i løpet av tre måneder til det vi anså hverandre for å være brødre.Vi kjempet mye.Jeg mener, vennene våre trodde vi var seriøse halve tiden, og vi trakk blod nå og da.Vi tente hverandre med lightere og "rawred" ofte.Han nevnte til og med at hvis jeg var en jente, ville jeg være den perfekte kjæresten.

Vi er ikke homofile og har aldri noen gang vært involvert i noe seksuelt med hverandre, men jeg merker at vi også ble en del av hverandres familie, bodde sammen, syklet sammen og til og med så etter jobber sammen.Til og med kjæresten hans føltes på et tidspunkt at det var et trippelspill fordi vi kokte sammen, renset sammen, spilte Call of Duty sammen (24/7).

Vi er uatskillelige i henhold til våre beste venner og familie.Familien vår stilte spørsmål ved vår status og trodde til og med at vi lyver til vi virkelig kunne bevise våre hetero måter.Uansett er det 2012, og han er fremdeles min beste venn.Vi bodde sammen i tre år "Saving Rent" og mengden drama vi har gått gjennom føles som om vi giftet oss, men hei, ethvert forhold er det mor, far, kone, venn eller kollega er helt sikkert drama på et tidspunkt.

Uansett, jeg bare søler tarmen min fordi jeg faktisk fant en definisjon av hvordan forholdet mitt til min beste venn er mest som.

Vi sitter fast

Min svoger og jeg er i en bromance (våre hustruer er søstre).Han og jeg klemmer alltid intimt når vi møtes eller drar.Noen ganger vil vi til og med kysse hverandre på leppene.Og vi avslutter alltid en telefonsamtale med en utvekslet "Jeg elsker deg".Vi føler oss helt komfortable med følelsene våre, og konene våre aksepterer veldig disse følelsene.

Anang165980

Virkelig, etter alle nære forhold mellom kvinner har siden noen gang hatt.Bromance er bare å dele sinn - ideer, håp, inspirasjoner, interesser, så videre.Det er grunnleggende humant å føle seg virkelig relatert til en annen person som deler samme idealer.Det krever ikke sex eller sterk fysisk hengivenhet for å oppnå det.Gå bromance, gå WW-Bromance, Go X-Sex-Bromance!

Anoun 145634

Min bromance er muligens det beste som noen gang har skjedd med meg: ingen drama, ingen løgner, ingen sjalusi.En fin følelse for en annen, og vi liker det.Ja, vi anerkjenner vår grunnleggende latente attraksjon og aksepterer den som en god del om forholdet vårt.Vi har blitt et par veldig glade gutter med hverandre.

Jeg er 449

Jeg oppdaget nettopp at fyren jeg virkelig liker (har sett ham siden februar, men har kjent ham tilfeldig de siste to årene) hadde en bromance blomst de siste to månedene.

Jeg kunne ikke finne ut hvorfor han begynte å ringe/sende mindre, og nå dramatisk.Jeg trodde jeg hadde gjort noe.Han ville ikke forklare.Nå vet jeg.De spiser/koker ofte sammen, handler sammen, ser på TV/filmer sammen, drikker sammen osv. Og han tilbringer en god del tid som et "adoptert" familiemedlem til bromansen og kvinnen og barna hennes.

I utgangspunktet ser de to hverandre minst en gang om dagen, om ikke mer (nå som de bor i det samme passende. Kompleks), og hvis han kommer bort når jeg er på telefonen, så får jeg slipp på.Hvis han ringer, blir jeg satt på vent.Jeg ble fortalt dette forrige uke at høydepunktet på min fyrs dag (M-F) ser på Colbert-rapporten og The Daily Show med sin nye BFF.

Jeg ville ikke ha noe problem med dette, bortsett fra at jeg har blitt henvist til andre klasses borger, og blir kontaktet bare når tiden er tilgjengelig (etter eller før kvalitetstid med BFF).Det meste av hans oppmerksomhet for meg har vendt seg til sin bromance.

Dessverre vil dette ikke være bærekraftig.Det ser mye ut som om jeg må gå videre og date noen som faktisk liker meg like mye som han liker bromansen hans.Så trist.Trodde vi hadde noe spesielt.

Annas 1449

Jeg er en lykkelig gift hetroseksuell mann som har to "romantiske" forhold.Den ene er romkameraten min som jeg har kjent i 35 år.Vi var beste menn i hverandres bryllup, og sønnen hans er min gudson.

Den andre er med en eneste yngre mann jeg har kjent siden han var tre.Faren og jeg har vært venner i mange år.Vi golf, skål og fisker sammen.Vi har en virksomhet sammen og har blitt veldig nærme.Jeg har på en måte adoptert ham og veileder ham.Vi har blitt som far og sønn siden han er slags fremmedgjort fra sin egen familie.Det er et forhold jeg verner om som min kone og jeg aldri kunne ha barn.

Vi gjør en feil

Dette er som svar på Anon39566 fra Anon48170: Min kone føler seg ikke truet av mine bromantiske forhold.Den ene er faktisk sammen med min svoger, søsterens mann.Så vanligvis er de fire av oss sammen, selv om min svoger av og til vil spise lunsj sammen eller gå på et spill sammen.

Den andre bromansen, som jeg nevnte, er på motsatt kyst, så vår eneste kontakt er via e-post eller telefon og ikke utgjør en trussel.

Anon48170

Som med nr. 2 (Anon38964) er jeg en gift heterofil mann, også involvert i to bromantiske forhold med to gifte heterofile menn.Dessverre bor en av disse mennene på motsatt kyst, men en lever innen kjøreavstand.Vi skammer oss ikke over å vise kjærlighet til hverandre, intime klemmer og kyss på leppene er normen når vi er sammen.Vi er helt "rette" og har aldri vurdert sex med hverandre.Det som er flott er at våre to koner er veldig støttende for forholdet vårt.

Vi får en feil

Så, føler kona din at du er nærmere din Bro enn henne?Mannen min har en bromance med en enslig venn som sannsynligvis aldri vil gifte seg.Selv tid jeg prøver å dele med mannen min, blir han avbrutt av tekster og samtaler fra sin Bro.De vil sende tekst frem og tilbake - det er akkurat som å fortelle hemmeligheter når jeg sitter der, helt klart utelatt fra vitsene.

Instems 4

Egentlig er jeg en gift heterofil mann, og jeg er involvert i to bromanser.Begge de andre mennene er også heterofile og gifte.Så det er ikke alltid enslige menn involvert.

Legg ut kommentarene dine
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Nathanial Hackett

  Last Updated: 03/11/2023

  Views: 6046

  Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

  Reviews: 95% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Nathanial Hackett

  Birthday: 1997-10-09

  Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

  Phone: +9752624861224

  Job: Forward Technology Assistant

  Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

  Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.